Ik wil iets wijzigen in mijn gegevens. Hoe doe ik dit?

Dit kun je doen in je Zolemba account. Met je e-mailadres en wachtwoord kun je inloggen. Hier zie je al jouw gegevens. Zoals vastgelegde (e-mail)adressen, facturen en jouw bestellingen.

Hoe voeg ik een adres in mijn account toe?

Bij ‘Stap 3 Verzending’ kun je bij ‘kies een ander /nieuw verzendadres’ een adres toevoegen en deze bewaren in jouw account. Je kunt ook meteen naar jouw account gaan en bij adressen een adres toevoegen of eventueel verwijderen.