Alle afbeeldingen zijn tenminste 300 DPI.

Wanneer je kiest voor afbeeldingen in het bestand, moeten deze minimaal 300 DPI zijn. De afkorting DPI staat voor Dots Per Inch, oftewel punten per vierkante inch. Bij het hanteren van 300 DPI voor een afbeelding kan de resolutie en kwaliteit van het drukwerk gewaarborgd worden.

Hoeveel DPI heeft mijn afbeelding?

Dit kun je uitzoeken door op de afbeelding te klikken. Linksboven in het werkblad verschijnt nu informatie over de afbeelding waaronder de DPI van het bestand.