Variabele Data Printing is het printen van verschillende data per etiket. Variabele data kan bestaan uit cijfers, letters of uit codes. Hiervoor hebben we een Excel of CSV-bestand nodig met de gewenste data. Houdt er rekening mee met dat data dat onderaan in de lijst staat als eerste van de rol komt. Geef bij voorkeur ook het gewenste lettertype en lettergrootte door.

Diverse toepassingen voor variabel data printen zijn:

• Serienummerreeksen
  • Unieke productcodes
  • Bar- en of QR-codes
  • Letters
  • Adressen

Combinaties van de bovenstaande toepassingen zijn ook mogelijk.

Neem voor meer informatie contact op met onze serviceafdeling.