Wij versturen al onze pakketten met DHL. Mocht je vragen hebben over het versturen van je bestelling? Neem dan gerust contact op met Zolemba. Wil je echter zelf contact opnemen met DHL, dan kun je bellen met: 0900-2222120 (8.00 tot 21.00 uur op werkdagen, lokaaltarief). Je hebt jouw pakketnummer nodig voor informatie omtrent je bestelling. 


Op welke dagen bezorgen jullie? 


In de regel leveren wij alleen op werkdagen, maar DHL geeft ook de mogelijkheid tot een zaterdag levering, hier zitten wel extra kosten aan verbonden. Dit kan alleen binnen Nederland. Indien je dit wenst, kun je hierover contact opnemen met onze klantenservice via telefoonnummer +31 (0)53-7370160. Zij kijken dan wat de mogelijkheden zijn. 


Wat gebeurt er als ik niet aanwezig ben tijdens het afleveren? 


De chauffeur van DHL doet standaard één bezorgpoging. Ben je op dat moment niet thuis? Dan probeert DHL het pakket bij de buren of bij de dichtstbijzijnde Pickup Parcelshop te bezorgen, zodat je zo snel mogelijk in het bezit bent van het pakket. 


Kan mijn bestelling ook rechtstreeks bij mijn klant worden geleverd? 


Zolemba kan op verzoek ook orders rechtstreeks naar jouw klant verzenden. Zolemba levert alles blanco. Zowel op verzenddoos als op de pakbon staat geen naam vermeld. Je kunt bij je bestelling als factuuradres een eigen adres opgeven en bij afleveradres het adres van je klant. Dit bespaart één keer de verzendkosten. 


Kan ik mijn bestelling ook bij een DHL ServicePoint ophalen? 


Het is niet mogelijk om een zending vooraf naar een servicepoint te versturen zodat je deze daar kunt ophalen. Een zending wordt hier enkel naar toe gebracht wanneer je niet op locatie bent op het moment van leveren. In dat geval vind je een kaart in de brievenbus met het volgende bezorgmoment. Ook staat er een bezorgcode op deze kaart, waarmee je het bezorgmoment en de locatie kunt wijzigen. Het is dan mogelijk om het pakket te laten bezorgen bij een DHL-servicepoint of bij de buren. In beide gevallen wordt je pakket de volgende werkdag geleverd. Zodra je zending bij een service point ligt krijg je automatisch een sms of e-mail. 


Kan ik een postbus of antwoordnummer als afleveradres opgeven? 


Dit is niet mogelijk. Wij verzenden onze pakketten met DHL en zij leveren geen pakketten af bij een postbus of een antwoordnummer.